Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Επτά νεκροί από κεραυνό στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης γιορτής

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 67 τραυματίσθηκαν από κεραυνό στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης γιορτής κοντά σε νηπιαγωγείο της επαρχίας Κουαζούλου Νατάλ στην ανατολική Νότια Αφρική, μετέδωσε το σάββατο το νοτιοαφρικανικό πρακτορείο ειδήσεων Sapa....


"Σύννεφα εμφανίστηκαν και ξέσπασε σφοδρή καταιγίδα. Ο κεραυνός σκότωσε επί τόπου πέντε ανθρώπους και δυο υπέκυψαν στο νοσοκομείο", δήλωσε εκπρόσωπος της επαρχίας, αρμόδιος για τις φυσικές καταστροφές.

Η τραγωδία σημειώθηκε χθες σε απομακρυσμένο χωριό τη στιγμή που γονείς και παιδιά είχαν συγκεντρωθεί για μια χριστουγεννιάτικη σε σκηνές κοντά σε ένα νηπιαγωγείο.

Πηγή : skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: