Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Απορρίπτει τις αιτιάσεις της ΝΔ η Ντόρα - «Θα κριθούμε στο χρόνο»

Την εθνική συνεννόηση προέταξε ως στόχο του νεοσυσταθέντος κινήματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας η πρόεδρός του, Ντόρα Μπακογιάννη, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια....

Η κυρία Μπακογιάννη σημείωσε ότι "η οικονομία δεν πάει καλά" και προσέθεσε: "Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση. Στόχος του δικού μας Κινήματος είναι να φέρουμε νέους ανθρώπους και νέες προτάσεις. Πάνω από όλα, να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια αύριο".

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το εάν στοχεύει στο σχηματισμό κυβερνητικής συμμαχίας με τον Γ. Παπανδρέου ή τον Α. Σαμαρά, η κα. Μπακογιάννη τόνισε ότι στόχος της δεν είναι η κυβερνητική συμμαχία, αλλά η εθνική συνεννόηση: "Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Μην σκέπτεστε καρέκλες ή υπουργεία. Πρέπει να συνεννοηθούμε για το αυτονόητο σήμερα στην Ελλάδα. Και πρέπει να έχουμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις το θάρρος να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Το δικό μας κίνημα είναι αποφασισμένο να το κάνει. Θα προκαλέσουμε συζήτηση πάνω στα υπαρκτά, στα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ελλάδα, για να την βγάλουμε από την κρίση".

Κληθείσα να απαντήσει στα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας (κύκλοι της Ρηγίλλης επισημαίνουν ότι «το κόμμα της κας. Μπακογιάννη αποσκοπεί στο να προσφέρει στήριξη στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου») η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι "όλα θα κριθούν στο χρόνο και καθένας θα μπορεί να δει τι πραγματικά είμαστε και τι πιστεύουμε".

Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: