Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Μην κατεβάζετε σκουπίδια έως την Τετάρτη»

Τη συνέχιση της απεργία τους, με δύο νέες 24ωρες απεργίες, σήμερα και την Τρίτη αποφάσισε η η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).....

Από την πλευρά τους, να μην κατεβάζουν τα απορρίμματα τους στους κάδους των σκουπιδιών έως και το απόγευμα της Τετάρτης ζητούν από τους δημότες τους οι δήμοι Αθήνας, καθώς ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών –που έχει σταματήσει από την Παρασκευή- δεν θα γίνει ούτε τις επόμενες 48 ώρες.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ ζήτησε από όλους του Συλλόγους μέλη της να προχωρήσουν σήμερα σε Γενικές Συνελεύσεις, για ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζομένων και παράλληλα κάλεσε τα μέλη της σε συγκέντρωση την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη, και πορεία στη συνέχεια προς το υπουργείο Εσωτερικών. Μετά το πέρας της πορείας, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, θα αποφασιστεί η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: