Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πυρά εναντίον Πάγκαλου μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις για τις ένοπλες δυνάμεις

Τρεις μέρες έχουν περάσει από τότε που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε τα σώματα ασφαλείας «αντιπαραγωγικό κλάδο» και η θύελλα αντιδράσεων δεν έχει κοπάσει....


«Η απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια… Να ζητήσει άμεσα συγνώμη», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο τομεάρχης Εθν. Άμυνας της ΝΔ, Θ Λεονταρίδης.

Εκτός από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ε. Βενιζέλο, ο οποίος κράτησε σαφείς αποστάσεις από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, το ζήτημα σχολίασαν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης και ο βουλευτής Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Ι. Κοραντής, που έφερε το θέμα στην Βουλή.

«Περιμένουμε απάντηση από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Παπουτσή. Να μας πουν κατά πόσο συμφωνούν… Θα έλεγα ότι ορισμένα πράγματα χρήζουν προσοχής που δεν διαθέτει το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης.

Πάντως, οι δηλώσεις που έχει κάνει ο κ. Πάγκαλος τον τελευταίο καιρό έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και αρκετά στελέχη της αντιπολίτευσης έχουν ζητήσει την αποπομπή του.

Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπαθεί να μαζέψει λίγο τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά την γκάφα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

«Ο κ. Πάγκαλος σε μία αποστροφή του δημόσιου λόγου του είπε κάτι. Σαφέστατα ο κ. Βενιζέλος είναι αυτός ο οποίος είναι αρμόδιος υπουργός για την Εθνική Άμυνα αλλά δεν υπάρχει διάσταση» είπε ο κ. Πεταλωτής.

Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: