Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Στην Τράπεζα Πειραιώς το 8,9% της Hellenic Seaways

Την πώληση 6.910.490 μετοχών της Hellenic Seaways προς την Τράπεζα Πειραιώς για το συνολικό ποσό των 31.097.205 ευρώ, που αντιστοιχεί στο 8,9% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Sea Star Capital.

Σε σχετική ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου της Κύπρου, η πώληση των μετοχών θα γίνει σε μετρητά στην τιμή των 4,50 ευρώ η κάθε μια.

Σημειώνεται ότι οι κύριοι επιχειρηματικοί λόγοι για τους οποίους η Διοίκηση της Sea Star Capital αποφάσισε την πώληση μεριδίου των μετοχών της στη Helleni είναι η άντληση κεφαλαίων η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στη Διοίκηση της Εταιρείας για προώθηση και υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων, συμπεριλαμβανομένων της επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε συναφής τομείς ως και επίσης μείωση του δανεισμού.

Πηγή:  http://www.capital.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου πόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα τώρα για την Hellenic. Μπραβο!