Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η γνώμη του μέσου Έλληνα πολίτη είναι ότι όλοι τους ευθύνονται για το χάλι της χώρας.

Υποκρισία καταλογίζει στην κυβέρνηση για το θέμα των ΔΕΚΟ ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, σε δήλωσή του με αφορμή τη δημοσιοποίηση των οικονομικών τους .

«Η κυβέρνηση, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα των ΔΕΚΟ, εμφανίζεται "έκπληκτη" με την οικονομική τους κατάσταση και παρουσιάζει υποκριτικό ενδιαφέρον», ωστόσο «λησμονεί ότι τα προβλήματα στην οικονομική διαχείρισή τους, που έχουν οδηγήσει σε ζημίες και συσσωρευμένα χρέη, είναι διαχρονικά και δεν δημιουργήθηκαν την τελευταία περίοδο», σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/

Τι ακριβώς θέλει να πει ο "ποιητής" Χρήστος Σταικούρας?
Ότι όλοι τους οι πολιτικοί φταίνε για το χάλι που μας έχουνε φέρει?
Το έχουμε εμπεδώσει αυτό. 

Αλήθεια αυτός ποιανού γιος είναι?
Μήπως είναι γιος ενός με ίδιο επώνυμο που ήταν ο εξ απορρήτων του Κώστα Καραμανλή κατα την "χρυσή πενταετία" διακυβέρνησης της χώρας?
Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει οικογενειοκρατία στην Ελληνική πολιτική σκηνή.
Η Ελλάδα είναι πολιτισμένη χώρα.
Αυτά συμβαίνουν μόνον στην Βόρεια Κορέα όπου ο πατέρας φύλαρχος παραδίδει μια ρημαγμένη χώρα στον "διάδοχο" γιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: