Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Για τα έκτροπα στην Ακρόπολη

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του φέρουν μεγάλη ευθύνη για τον διασυρμό της χώρας μας από τον αποκλεισμό της Ακρόπολης.

Οι πολίτες έχουν μνήμη και ενθυμούνται τον τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Γίωργο Παπανδρέου να δακρύζει στο λιμάνι του Πειραιά από τα δακρυγόνα και να κατηγορεί την τότε κυβέρνηση για την χρησιμοποίηση των ΜΑΤ κατά Ελλήνων πολιτών.
Τώρα γιατί ο ίδιος ως πρωθυπουργός της χώρας πράττει τα ίδια?
Μήπως έπαιζε θέατρο τότε που δάκρυζε και κατηγορούσε για την επέμβαση των ΜΑΤ και την χρήση δακρυγόνων, ή τα πίστευε και απλώς τώρα δεν ήταν δική του απόφαση η επέμβαση των ΜΑΤ με δακρυγόνα στις 11 η ώρα το πρωί?
Και αν δεν ήταν δική του η απόφαση, ποιος κυβερνά αυτήν χώρα και παίρνει τέτοιες βλακώδεις αποφάσεις?
Γιατί βλακώδης απόφαση είναι να περιμένεις να πάει 11 το πρωί να μαζευτούν τουρίστες και τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο και τότε να διατάξεις επιχείρηση με ΜΑΤ  και δακρυγόνα για την λύση του αποκλεισμού της Ακρόπολης.

Για δε τους εκτάκτους-συμβασιούχους υπαλλήλους του υπουργείου πολιτισμού, παρότι είναι κατακριτέα η κίνηση τους να αποκλείσουν την πρόσβαση στο εθνικό μας βράχο, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους έταζε λαγούς με πετραχήλια και τώρα φυσικά εισπράττει τα επίχειρα των πράξεων του.
Όμως και αυτοί ας μην τα βάζουν με την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ας πάνε να αποκλείσουν στα σπίτια τους αυτούς που τους κορόιδεψαν  και συνεχίζουν να τους κοροϊδεύουν, είτε αυτός είναι ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Γεουλάνος και οποιοσδήποτε άλλος.

Είναι απαράδεκτο να μεταδίδονται εικόνες ντροπής από την Ακρόπολη, σε όλο τον κόσμο.

Ας σοβαρευτούμε. Η Ακρόπολη είναι παγκόσμιο πολιτιστικό μνημείο που ανήκει στον Ελληνικό λαό και δεν ανήκει σε κανένα συμβασιούχο, σε κανένα εργαζόμενο, σε κανένα πολιτικό και στο τέλος-τέλος δεν ανήκει σε κανένα κερατά.

Να σηκωθούν να φύγουν από εκεί όλοι (θύτες και θύματα) και να πάνε αλλού να λύσουν τις διαφορές τους. Αρκετά διασύρθηκε η χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: