Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Navios Maritime Partners: Πώληση 5,5 εκατ. μετοχών

To ποσό των 100 εκατ. δολαρίων επιζητεί να «σηκώσει» από τις αγορές η Αγγελική Φράγκου προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της «Navios Maritime Partners» στα πλοία του ξηρού φορτίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πώληση 5,5 εκατ. μετοχών της. Όπως αναφέρεται σε αυτή, η Νavios Maritime Holding, στην οποία ανήκει, έχει μία ιστορία 55 χρόνων στη ναυτιλία του ξηρού φορτίου. Η Navios Maritime Acquisition, που επίσης ανήκει στον όμιλο της Α. Φράγκου, επιδιώκει να αντλήσει από την αγορά περί τα 400 εκατ. δολάρια προκειμένου να χρηματοδοτήσει το άνοιγμά της στο υγρό φορτίο με την απόκτηση μεγάλου αριθμού τάνκερ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: