Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη υποδέχτηκαν το 2011 με την ελπίδα ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη.

Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη υποδέχτηκαν το 2011 με πυροτεχνήματα, τραγούδι, πάρτι και ελπίδα ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη.
Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τις ΗΠΑ και την Ασία. ...

Στη Νέα Υόρκη, φαντασμαγορικό ήταν το σόου στην Τάιμς Σκουέαρ.
Οι εργαζόμενοι του δήμου εργάστηκαν σκληρά για να καθαρίσουν το χιόνι που έχει ταλαιπωρήσει τους Αμερικανούς εδώ και μία εβδομάδα, ώστε να μπορεί να γίνει η καθιερωμένη γιορτή. Πράγματι όπως κάθε χρόνο η "μπάλα" έπεσε και έρανε τους Νεοϋορκέζους.

Στο Λονδίνο περίπου 250.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από το London Eye και υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά.

Στο Εδιμβούργο της Σκοτίας περίπου 80.000 άνθρωποι γιόρτασαν στο πάρτι του Hogmanay.

Στη Μαδρίτη περίπου 50.000 συγκεντρώθηκαν στην κεντρική Puerta del Sol όπου γιόρτασαν με κατανάλωση σταφυλιών όπως είναι το πατροπαράδοτο.

Στην Ιαπωνία 1393 μοναχοί έψαλλαν και χιλιάδες άνθρωποι μέτρησαν τα τελευταία λεπτά του παλιού χρόνου και υποδέχτηκαν τον καινούριο.

Πηγή : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: