Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς λεωφορεία σήμερα για έξι ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα από τις 11.00 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα μείνει ο Έλληνας εργαζόμενος πολίτης-εργοδότης της ΕΘΕΛ ΑΕ (πέρυσι την επιδότησε o Ελληνας φορολογούμενος με 75.229.000 € ), χωρίς αστικά λεωφορεία λόγω της στάσης εργασίας που κάνουν οι εργαζόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στην γενική τους συνέλευση.

Ελπίζω αυτό το κακό παράδειγμα, να μην το ακολουθήσουν και οι άλλοι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και κάθε φορά που κάνουν την γενική τους συνέλευση, οι Έλληνες πολίτες να μένουν χωρίς λεωφορεία, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς νερό και ότι άλλο μονοπωλιακά μας παρέχεται μέσω των ΔΕΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: