Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Λιμενικό Σώμα. Η επόμενη ημέρα.

Παρά τα λάθη της πολιτικής ηγεσίας, που με την κατάτμηση των αρμοδιοτήτων του λιμενικού σώματος δημιουργεί πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των υφισταμένων θεσμικών διαδικασιών, παρά τις εμπαθείς εγγραφές και αναρτήσεις και τις προσωπικές ανοίκειες επιθέσεις κατά ορισμένων Αξιωματικών του Λ.Σ στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο από δήθεν εξειδικευμένους κοντυλοφόρους, το λιμενικό σώμα διαθέτει ικανά και άξια στελέχη που μπορούν να καλύψουν το κενό της θέσης του αρχηγού του Λ.Σ που προέκυψε μετά την παραίτηση του Αντιναυάρχου Θανάση Μπούσιου.

Στον Αντιναύαρχο Θανάση Μπούσιο που παρά τους χαλεπούς καιρούς υπηρέτησε το λιμενικό σώμα με πίστη και αφοσίωση, ευχόμαστε καλή αποστρατεία και τις καλύτερες ευχές σε αυτόν και την οικογένεια του.

Στον αντικαταστάτη του, όποιος και αν είναι αυτός, ευχόμαστε να έχει υπομονή, δύναμη και παρά τις άσχημες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην χώρα μας, να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει την συνοχή του λιμενικού σώματος και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν, τόσο για την λειτουργία των θεσμών όσο και για την καθημερινότητα του προσωπικού του λιμενικού, της ακτοφυλακής ή όπως αλλιώς ονομάσουν το Λ.Σ.

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος θα πρέπει ομόψυχα, να σταματήσουν να ακούν και να διαβάζουν τις ανόητες και διχαστικές αρλουμπολογίες που ψιθυρίζονται και γράφονται πέρα-δώθε, να πράττουν το καλύτερο δυνατόν στα πλαίσια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους και να μείνουν ενωμένοι και δυνατοί για το καλό τόσο των ιδίων όσο και για το καλό του Λιμενικού Σώματος και της χώρας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: