Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ισχυρή έκρηξη στην περιοχή του Φαλήρου

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης στο νυχτερινό κέντρο "Θέα" του γνωστού επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, που βρίσκεται στην περιοχή του Φαλήρου.....

Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή. Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, ωστόσο διαψεύστηκαν και οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για τραυματία. Το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη την ώρα και δεν υπήρξε κίνδυνος για κανένα πρόσωπο.

Σημειώθηκαν ωστόσο σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ για περίπου μιάμισι ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή της Ποσειδώνος. Αμέσως έσπευσαν στον χώρο δυνάμεις της Αστυνομίας, που συνέλεξαν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε αποθηκευτικό χώρο με γυψοσανίδες, έξω από το νυχτερινό κέντρο. Σε αυτό έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ο ιδιοκτήτης του.

Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: