Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Θωμάς Ρομπόπουλος: επιτέλους, κάποιος τόλμησε

Για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θωμά Ρομπόπουλο λέγονται πολλά στο ίδιο του το κόμμα. Και πράγματι μπορεί κανείς να πει πολλά. ....

Για παράδειγμα είναι ο πρώτος άνθρωπος που αρχίζει το βιογραφικό του σημείωμα με το… γάμο του! «Ο Θωμάς Ρομποπουλος είναι παντρεμένος από το 1989 με την…»
Είναι επίσης ο μόνος βουλευτής που καταγράφει στον επίσημο κόμβο του ΠΑΣΟΚ στο Ιντερνετ την επαγγελματική του δραστηριότητα με λεπτομέρειες, όπως πχ τις χρονιές που άνοιξε διαδοχικά …πρατήρια βενζίνης, τις αντιπροσωπείες αυτοκίνητων που εμπορεύεται κλπ. Κανονική διαφημιστική καταχώρηση.

Και επιπλέον είναι άνθρωπος που έχει συγκεκριμένη αντίληψη για τον εαυτό του και τη λέει: «Είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, νέος και δυναμικός με όραμα και δράση , με νέες ιδέες σχέδια και όνειρα, όχι μόνο για την επιχειρηματική ανάπτυξη της Ελλάδας, αλλά για κάθε μικρό ή μεγάλο στόχο. Σεμνός, χωρίς συμβιβασμούς, με δύναμη και προοπτική – ξέρει πολύ καλά την αγορά και τη χώρα και μπορεί να προσφέρει»

Ας τον κρίνει ο καθένας όπως θέλει για όλα αυτά. Αλλά ο βουλευτής Ρομπόπουλος του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον και ένα ρεκόρ αξιοσημείωτο: είναι ο πρώτος βουλευτής που δήλωσε δημοσίως τα εξής.

-Πρώτον ζητάει επιμόνως και επί πολλές ημέρες να συναντήσει τον Πρωθυπουργό, την κυβέρνηση του οποίου στηρίζει τη Βουλή με την ψήφο του και δεν παίρνει ούτε καν απάντηση.

-Δεύτερον δηλώνει δημοσίως ότι την επόμενη φορά που θα του ζητήσουν να ψηφίσει νομοσχέδιο για το οποίο δεν θα έχει ενημερωθεί προηγουμένως , «θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει».

Πρόκειται για υγιή αντίδραση. Είναι η πρώτη αυτού του είδους, από τότε που οι κοινοβουλευτικές ομάδες έγιναν συντεταγμένοι λόχοι.

Πηγή : http://www.protagon.gr/  (αρθρο του Γιώργου Λακόπουλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: