Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Για τον Ελληνικό Νηογνώμονα

Βλέποντας την παρακάτω νέα διοίκηση του Ελληνικού Νηογνώμονα Α.Ε και ειδικά την θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ στην οποία εκλέχτηκε ο κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, (Αντιπρόεδρος όπως διευκρινίζεται του ομίλου Τσάκου), θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε πόσο πλοία έχει ή θα καταχωρήσει στην κλάση του Ελληνικού Νηογνώμονα ο όμιλος Τσάκου.....


Σύμφωνα λοπόν με την σχετική ανακοίνωση, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Νηογνώμονα Α.Ε., το οποίο εξελέγη από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας την 29η Νοεμβρίου 2010, ως εξής:

-Πρόεδρος: Νίκος Παππάς, Επίτιμος Αρχηγός Ναυτικού, πρώην Υπουργός
-Α’ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος Ομίλου Τσάκου
-Β’ Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος: Γιώργος Βερνίκος
-Μέλη:Γεώργιος Γράτσος, Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Γεν. Διευθυντής Τράπεζα Πειραιώς, Αθηνά Ζουλού, Δικηγόρος

Ειδικοί Σύμβουλοι προς το Δ.Σ., στα πλαίσια της συνεργασίας ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΟΓΝΩΜΟΝΑ – HELLENIC LLOYD’S S.A., :
-Απόστολος Πουλοβασίλης, Δ/ντής Ευρώπης Lloyd’s Register
-Θεοδόσης Σταματέλλος, Δ/ντής Ελλάδας Lloyd’s Register

Δεν υπάρχουν σχόλια: