Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μολότωφ,δακρυγόνα,τραυματίας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοβαρά τραυματίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Κ.Χατζηδάκης που δέχθηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές στη διασταύρωση των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου. ...

Ο βουλευτής υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Επίθεση με βόμβες μολότοφ έγινε και στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων όπου επενέβη η αστυνομία και προχώρησε σε προσαγωγές.

Κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, αντιεξουσιαστές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε καταστήματα και τράπεζες ενώ ζημιές υπέστησαν και σταθμευμένα Ι.Χ. μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Αμαυρώθηκε μια μεγαλειώδης πορεία


Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στη μεγάλη πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στα εργασιακά και τις ΔΕΚΟ. Ξεχωριστή πορεία έκανε το ΠΑΜΕ.

Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ άρχισε από το Πεδίον του Άρεως στις 12:00 και παρά την βροχή, συμμετείχαν περισσότεροι από 15.000 πολίτες.
Η πορεία κυλούσε ειρηνικά, μέχρι που άρχισαν οι επιθέσεις με μολότοφ στην Πλατεία Συντάγματος.





Πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: