Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Α, ρε τυχερέ George Clooney!

Λίγους μόνο μήνες πριν κάνει το μεγάλο βήμα είναι ο αμετανόητος εργένης George Clooney ο οποίος, σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο, θα παντρευτεί την άνοιξη την καλή του, Elisabetta Canalis....

Η αλήθεια είναι πως τον καταλαβαίνουμε απόλυτα αφού η ιταλίδα παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχουν βρεθεί στο πλάι του διάσημου ηθοποιού, και σίγουρα διαθέτει ένα από τα πιο «καυτά» κορμιά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων στο τουριστικό θέρετρο Λος Κάμπος στο Μεξικό και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι κατάφερε να απαθανατίσει τα σέξι οπίσθια της 32χρονης, την ώρα που έδινε ένα φιλάκι στον George!

Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: