Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πρώην εστεμμένη κατηφόρισε στο βασίλειο της …χιονάτης.

Η αναμφισβήτητα ωραία γυναίκα που, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, όπως δυστυχώς πολλά από τα κορίτσια του είδους της «κατηφόρισε» στο βασίλειο της χιονάτης, αντί να σιωπά και να κάτσει στα αυγά της, κάνει το κοκοράκι....

Ο πολιτευτής με την «οικογενειακή» παράδοση στις εμπλοκές με πορνο-μοντέλα, την πρότεινε και την προωθούσε για μια έδρα στην βουλή.
Με τι κριτήρια ή με τι αντάλλαγμα άραγε?. Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε τα κριτήρια επιλογής της.
Ευτυχώς δεν εκλέχτηκε.

Όχι ότι οι άλλοι πολιτικοί μας ταγοί είναι απαραίτητα καλύτεροι, αλλά δεν χρειαζόταν η βουλή και αυτού του «είδους» τους βουλευτές.

Η πορεία ζωής, τα πάθη και τα ήθη του καθενός ανθρώπου, είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση.
Όταν όμως αποφασίζεις να «εκτεθείς» δημόσια, με οποιοδήποτε τρόπο, τα πάθη και οι προσωπικές σου συμπεριφορές μπαίνουν στο κοινωνικό μικροσκόπιο.
Και σε αυτήν την περίπτωση, όταν σε συλλαμβάνουν να «κλέπτεις οπώρας» βάζεις την ουρά στα σκέλια και εξαφανίζεσαι.
Ούτε απειλείς, ούτε προσπαθείς να βγεις και από πάνω, υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: