Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ελεύθερη η Χάρλεϊ.



Το τέλος της σχέσης της με Ινδό μεγιστάνα ανακοίνωσε η σέξι ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ. Αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δήλωση στο Twitter, καθώς εντάθηκαν οι φήμες ότι δεν ήταν πιστή...




Σε μια προσπάθεια να διαψεύσει όλες τις κακές γλώσσες που την ήθελαν να έχει απατήσει το σύζυγό της, Ινδό πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Αρούν Ναγιάρ, η Λιζ Χάρλεϊ ανακοίνωσε το χωρισμό τους.

Ο γάμος της με τον Ινδό μεγιστάνα κράτησε τρία χρόνια. Τον χωρισμό ανακοίνωσε μάλιστα η ίδια μέσω Twitter.

"Σήμερα δεν είναι καλή μέρα. Πάντως, με τον σύζυγό μου έχουμε χωρίσει εδώ και μήνες. Οι κοντινοί μας άνθρωποι το γνώριζαν", δήλωσε.

Η παραδοχή της Χάρλεϊ συνέπεσε με δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει παράνομο δεσμό με τον παίκτη του κρίκετ Σέιν Γουόρνε.

Πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: