Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χειρόφρενο και πάλι στα μέσα μεταφοράς - Απεργίες και στάσεις εργασίας όλη την εβδομάδα

Εβδομάδα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό ξεκινά από αύριο στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις προτεινόμενες από το υπουργείο Υποδομών αλλαγές στην οργανωτική και εργασιακή δομή των αστικών συγκοινωνιών.
Αναλυτικά: ....

- Σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

- Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

- Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, λόγω 24ωρης απεργίας.
Επίσης, στάση εργασίας από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

- Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

- Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: