Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ο κ. Κώστας Χατζηδάκης εισέπραξε μέρος από τα επίχειρα των πράξεων των Ελλήνων πολιτικών.

Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της είναι καταδικαστέα.
Με αυτό το βασικό σκεπτικό, είναι καταδικαστέα και η επίθεση στον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Χατζηδάκη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια παρότι καταδικαστέα, έχει πολλά ελαφρυντικά που φθάνουν μέχρις του σημείου της de facto αθωώσεως των «δραστών» του ξυλοδαρμού του κ. Χατζηδάκη.....

Ο κ. Χατζηδάκης είναι πολιτικός και οι Έλληνες πολιτικοί στο μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη θεωρούνται ως η πιο σκληρή και σάπια συντεχνία αυτού του τόπου.
Ουδέποτε καταδικάστηκε Έλληνας πολιτικός για τα εγκλήματα του σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Και έχουν κάνει πολλά.

Ας δούμε μερικά από αυτά τα «εγκλήματα» των Ελλήνων πολιτικών απόρροια των οποίων είναι η αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη και οι συμπεριφορές όπως αυτή που εξετάζουμε, του περιστατικού του ξυλοδαρμού του κ. Κώστα Χατζηδάκη :
  1. Οι Έλληνες πολιτικοί στο σύνολο τους, έχουν «εγκληματήσει» επανειλημμένα κατά του Ελληνικού λαού με το «έγκλημα» της εξαπάτησης των ψηφοφόρων με σκοπό την υφαρπαγή ψήφου. Αρκεί να δει κανείς τις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων και των πολιτευτών και να τις συγκρίνει με τον απολογισμό του έργου τους μετά το πέρας της βουλευτικής τους θητείας.
  2. Πολλοί από τους Έλληνες πολιτικούς και πολιτευτές, «εγκλημάτησαν» σε βάρος του Ελληνικού λαού εξαιτίας της ανικανότητας τους να διαχειριστούν χρηστά τις κρατικές θέσεις που τους ανατέθηκαν σε υπουργεία, ΔΕΚΟ και οργανισμούς, φτάνοντας έτσι το Ελληνικό δημόσιο στα όρια της πτώχευσης και τον Έλληνα πολίτη στα όρια της απόγνωσης. Όλοι οι αποτυχημένοι πολιτευτές και οι κομματικοί εγκάθετοι που στην πραγματικότητα δεν είχαν την ικανότητα να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, ετοποθετούντο από τα κόμματα σε θέσεις προέδρων και παραπροέδρων ΔΕΚΟ και δημοσίων οργανισμών, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
  3. Πολλοί Έλληνες πολιτικοί, εισήλθαν στην πολιτική πένητες και «εγκληματώντας» σε βάρος του Ελληνικού λαού, έγιναν πλούσιοι με νεοκλασικά σε ακριβούς Αθηναϊκούς δρόμους, βίλες σε ακριβά προάστια και γενικώς διάγοντας πλουσιοπάροχο βίο που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται από τον μισθό που τους κατέβαλλε το Ελληνικό δημόσιο.
  4. Η συντεχνία των πολιτικών επέβαλε την ανήκουστη «βουλευτική ασυλία». Οι βουλευτές χαίρουν ασυλίας για οποιαδήποτε πράξη τους και συνήθως για κάθε «έγκλημα» τους αθωώνονται από τους συναδέλφους τους μέσω του «κόλπου» της «εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής της βουλής».
  5. Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και οι Έλληνες πολιτικοί εξακολουθούν να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους, τους σωματοφύλακες τους και όλες αυτές τις υπερβολικές παροχές που οι ίδιοι νομοθέτησαν για τον εαυτό τους.
 Είναι λοιπόν σαφές ότι ο κ. Χατζηδάκης με τον ξυλοδαρμό του, εισέπραξε μέρος από τα επίχειρα των πράξεων του πολιτικού κόσμου της χώρας.
Και πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα για τους Έλληνες πολιτικούς δεν έχουν έλθει ακόμα. Ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει, και η επικείμενη έκρηξη του, θα έχει επιπτώσεις επί δικαίων και αδίκων.

Με βάση λοιπόν το πιο πάνω αναλυθέν σκεπτικό και παρότι η βία σε κάθε μορφή της ως ενέργεια είναι καταδικαστέα, οι δράστες του ξυλοδαρμού του κ. Χατζηδάκη είναι αθώοι αλλά δεν θα πρέπει και να περάσουμε στην αντίπερα όχθη και να ηρωοποιήσουμε την συγκεκριμένη πράξη τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: