Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αναλαμβάνει πρωτοβουλία ο Γ. Παπανδρέου - Ενα εκατομμύριο υπογραφές για το Ευρώομόλογο

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την συγκέντρωση τουλάχιστον ενός εκατ. υπογραφών, προκειμένου να ξεκινήσει επίσημα, σε ευρωπαικό επίπεδο η εκδοση ευρωομολόγου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου στη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ....

Ο κ. Παπανδρέου ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η λήψη των δυσάρεστων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί καθώς και εκείνων που περιλαμβάνονται στον προυπολογισμό, η συζήτηση του οποίου θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα.

«Είμαστε εμείς που βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά, και είμαστε βέβαιοι ότι θα βγάλουμε τη χώρα από την εξάρτηση και την κηδεμονία» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «Το 2013 θα κοιτάμε υπερήφανοι πίσω και θα βλέπουμε ότι σώσαμε τη χώρα. Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι και θα φθάσουμε στο τέλος ασφαλείς, αλλά χρειάζεται συλλογική προσπάθεια».

Ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε σε συστράτευση τους 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς -όπως είπε- χρέος της κυβέρνησης είναι αυτές τις δύσκολες ώρες να σωθεί η χώρα, τονίζοντας ότι «ο λαός μας εξέλεξε για να αλλάξουμε την χώρα και να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε χώρα ευνομίας και ανάπτυξης».

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές να βλέπουν και να ελέγχουν την πορεία του κυβερνητικού έργου μέσω του gov.gr .

Πηγή : protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: