Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Λύση στο παρά πέντε για τις πτήσεις - Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, καθώς οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ ανέστειλα την απεργία.
Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ξεκινώντας από αύριο Τετάρτη και συνεχίζοντας και τη νέα χρονιά. ...

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν όλα τα αεροπορικά δρομολόγια, καθώς οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ, ανακάλεσαν την απόφασή τους για 48ωρη απεργία στις 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ, η συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων με τον γγ του υπουργείου Μεταφορών Χ. Τσιόκα απέδωσε καρπούς.

Οι συνδικαλιστές έλαβαν διαβεβαιώσεις σχετικά με το θέμα των μετατάξεων και έτσι αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, εν μέσω εορτών.

Νέος γύρος ταλαιπωρίας


Μετά τη Χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο των ΔΕΚΟ και ειδικότερα στις αστικές συγκοινωνίες.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ πρoχωρούν σε στάσεις εργασίας την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Δηλαδή, τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

*Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.

*Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορούν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 4:00 το απόγευμα.

*Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα.

Οι ηλεκτροδηγοί του μετρό, των ηλεκτρικών σιδηροδρόμων και του τραμ, εξήγγειλαν για την προσεχή Τετάρτη, στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, στη διάρκεια της οποίας όμως τα τρένα θα κινηθούν κανονικά.

Συμφώνησαν επίσης ότι τα λεφτά που θα τους αφαιρούσαν οι εταιρίες τους από τον μισθό τους, λόγω της στάσης εργασίας, θα τα διαθέσουν οι ίδιοι σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Πηγή  : http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: