Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εκπτωση 20% ζητεί από τους προμηθευτές ο Ανδ. Λοβέρδος

Εκπτωση 20% ζήτησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέδρος από τους προμηθευτές των νοσοκομείων, προκειμένου να πληρώσει μέσα στον Ιανουάριο τοις μετρητοίς τις οφειλές των νοσοκομείων για τους πρώτους εννέα μήνες του 2010.....

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους, ζήτησε, αντί των 1,45 δισ. ευρώ που οφείλουν συνολικά τα νοσοκομεία να τους δώσει 1,15 δισ. ευρώ, καθώς «στη φάση αυτή είναι δύσκολο να βρεθούν τα υπόλοιπα 300 εκατ».

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Λοβέρδος εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει την έκπτωση αυτή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν οι προμηθευτές δεν συμφωνήσουν, το θέμα μπορεί να φθάσει μέχρι και τα δικαστήρια.

Από την πλευρά τους, οι προμηθευτές αρχικά διαφώνησαν με την πρόταση, αλλά κατέληξαν στο ότι θα ζητήσουν δεύτερη συνάντηση μαζί του μετά τις γιορτές.

Υπενθυμίζεται πως οι οφειλές των προηγουμένων ετών των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές θα αποπληρωθούν μέσα στον Ιανουάριο με ομόλογα.

Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: