Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Βελτιώθηκε η υγεία του Κώστα Βουτσά. Το απόγευμα βγαίνει από το νοσοκομείο!

Το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο δημοφιλής κωμικός μας Κώστας Βουτσάς....

Το TLIFE επικοινώνησε με την κόρη του Σάντρα η οποία μας ενημέρωση ότι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού βελτιώθηκε αρκετά και ότι έμεινε στο νοσοκομείο καθαρά για προληπτικούς λόγους και για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο κόρη του του Κ. Βουτσά, δήλωσε στο TLIFE ότι ο πατέρας της την Πρωτοχρονιά γίνεται 80 ετών και ότι είναι μια χαρά! "Τον πείραξε η υγρασία και το κλίμα της Θεσσαλονίκης"

Να θυμίσουμε ότι προχθές ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά την παράσταση "Ανθός του κάκτου", όπου παίζεται στη Θεσσαλονίκη και γυρίζοντας στο ξενοδοχείο του, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο.


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.