Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

«Χειρόφρενο» όλη μέρα στα μέσα μεταφοράς

Τετάρτη της... διαμαρτυρίας και της ταλαιπωρίας θα είναι η σημερινή, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει κινητοποιήσεις με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή.
Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα μείνουν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ τρίωρη στάση εργασίας θα κάνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ....


Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με 24ωρη απεργία, ενώ την Πέμπτη θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 22:00 και την Πέμπτη θα τραβήξουν χειρόφρενο μόνο τα λεωφορεία από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του προαστιακού.

Τρίωρη στάση εργασίας (12:00 - 15:00) και συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος (13:00) θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα. Συγκέντρωση στις 14:00 στην Ομόνοια θα κάνει το ΠΑΜΕ.

Στην κινητοποίηση θα λάβουν επίσης μέρος οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, οι μόνιμοι και δόκιμοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ καθώς και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας.

Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: