Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η ερωμένη στο εξώφυλλο

Η Αλίνα Καμπάεβα, η πανέμορφη ολυμπιονίκης που φέρεται να έχει σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, θα είναι το πρόσωπο του περιοδικού Vogue στη Ρωσία για τον Ιανουάριο.

Οι φήμες και η οργή του ισχυρού άνδρα της χώρας....








Στο εξώφυλλο της ρωσικής έκδοσης του περιοδικού Vogue για τον Ιανουάριο του 2011, φιλοξενείται η Αλίνα Καμπάεβα, η 27χρονη ολυμπιονίκης και πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής.

Δεν πρόκειται απλά για μια πανέμορφη αθλήτρια, αλλά για τη γυναίκα, που φέρεται έχει πάρει το μυαλό του ισχυρότερου άνδρα και πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η απόφαση του περιοδικού να τη βάλει στο εξώφυλλο, είναι πιθανό να προκαλέσει την οργή του Πούτιν, ο οποίος έχει διαψεύσει κατηγορηματικά, ότι άφησε τη γυναίκα του Λουντμίλα, με την οποία έχει δύο κόρες, για τα μάτια της Καμπάεβα.

Το ειδύλλιο, ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το 2008, όταν ρωσική εφημερίδα, ιδιοκτησίας Λέμπεντεφ, επικαλέστηκε ανώνυμο μάρτυρα, ο οποίος υποστήριξε ότι Πούτιν και Καμπάεβα συνδέονται ερωτικά.

Σύντομα ο επιχειρηματίας Αλεξάντερ Λέμπεντεφ, αναγκάστηκε να κλείσει την εφημερίδα, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει διαφήμιση, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν ότι το λουκέτο ήταν αποτέλεσμα πιέσεων.

Λίγο αργότερα, την υπόθεση ανέλαβαν οι μπλόγκερς, με φήμες περί εγκυμοσύνης της Καμπάεβα και τον Πούτιν να απαντά ότι σε όσα γράφονται "δεν υπάρχει ούτε λέξη αλήθειας".

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του Λουντμίλα, την οποία παντρέυτηκε το 1983, χρονιά που γεννήθηκε η Καμπάεβα.

Πηγή : news247.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: