Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Την έχασε το μοναστήρι, την κέρδισε το Χόλιγουντ - Ήθελε να γίνει καλόγρια η Eva Mendes

Ποιός θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το παιδικό όνειρο της «καυτής» σεξοβόμβας Eva Mendes ήταν να γίνει… καλόγρια;

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η σέξι Eva παραδέχτηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι όταν ήταν μικρή ήθελε να αφιερώσει τη ζωή της στον Καθολικισμό και να ζήσει σε μοναστήρι.....

Για πολλά χρόνια η ιδέα του μοναχισμού, «τριγυρνούσε» στο μυαλό και την καρδιά της ηθοποιού. Δυστυχώς, όμως, για τους μοναχούς… η Eva εγκατέλειψε την ιδέα του να κλειστεί σε κάποιο μοναστήρι.

Όπως αποκάλυψε η Mendes, όλα άλλαξαν για εκείνη όταν η αδερφή της, της είπε ότι με το να γίνει μοναχή δεν θα κερδίσει ποτέ χρήματα για να βοηθήσει την οικογένειά τους.

«Δεν μεγαλώσαμε με πολλά χρήματα και πάντα έλεγα στη μαμά μου ότι κάποτε θα της αγόραζα ένα πολύ μεγάλο σπίτι και ένα πολυτελές αμάξι», είπε η ηθοποιός.

Τώρα πια η Eva αισθάνεται περήφανη που μπόρεσε να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στη μητέρα της, στην γυναίκα εκείνη που την μεγάλωσε ολομόναχη… και ας άφησε πίσω το μεγάλο της όνειρο.

Μπορεί η όμορφη Eva να μην έγινε τελικά καλόγρια αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να κάνει το καλό.

Η διάσημη Κουβανή ηθοποιός, είναι γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση, ενώ από την ημέρα που έγινε διάσημη, δεν έχει σταματήσει να προσφέρει στην γενέτειρά της.

«Νιώθω τόσο ευγνώμων για όλα αυτά που έχω, όλα αυτά που δεν θα σήμαιναν τίποτα αν δεν μπορούσα να τα δώσω πίσω σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη», είπε η σέξι Eva και εμείς δεν μπορούμε παρά να την αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ.

Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: