Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Συμβασιούχοι κατέλαβαν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Στον αποκλεισμό του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου προχώρησαν πριν λίγο συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι ζητούν τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου και την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Οι συμβασιούχοι πρόκειται να παραμείνουν στο σημείο μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι, εμποδίζοντας την είσοδο των τουριστών....
Νωρίτερα το πρωί, είχαν καταλάβει συμβολικά την υπηρεσία πρωτοκόλλου του υπουργείου Πολιτισμού, διαμαρτυρόμενοι γιατί κανείς από την πολιτική ηγεσία δεν δέχτηκε να τους συναντήσει.

Όπως προειδοποιούν, από αύριο το πρωί θα προχωρούν σε αιφνιδιαστικές καταλήψεις διαφόρων κτιρίων, έως ότου τελικά εισακουστούν τα αιτήματά τους.

Με ανακοίνωσή τους, μάλιστα, καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης, που προκήρυξαν ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και ο ΣΕΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: