Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η παρουσιάστρια που... ανάβει φωτιές!

«Φωτιές» έχει ανάψει η «καυτή» Μαρίκα Φρούτσιο στην Ιταλία και όχι μόνο Η εκρηκτική ιταλίδα έχει προκαλέσει σάλο με τις άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πλατό της γείτονας χώρας, καθώς όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς δεν φοράει ούτε καν τα απολύτως απαραίτητα!...

Μάλιστα φοράει τόσο λίγα ώστε είναι πολύ δύσκολο να κρύψει τα αναμφίβολα πλούσια προσόντα της και η αλήθεια είναι ότι δεν τα... καταφέρνει πάντα (σ.σ. να τα κρύψει)

Η εντυπωσιακή Μαρίκα, που έχει γεννηθεί στο Μιλάνο, δηλώνει TV persona, μοντέλο, ηθοποιός παρουσιάστρια και... ότι άλλο προκύψει. Και για όσους ενδιαφέρονται, η Μαρίκα είναι 31 ετών, έχει ύψος 1.58μ. και οι αναλογίες της είναι 34-22-33.

Πλέον μέσω και του www.youtube.com η χάρη της επεκτείνεται και εκτός Ιταλίας και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς!

Πηγή : sentragoal.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε ναυτικέ. Ξέρω ότι στις καμπίνες μας αλλά και στα καπνιστήρια όλα τα ημερολόγια έχουν τσαχπινογαργαλιάρες κυρίες και θεάρεστες υπάρξεις όπως αυτές εδώ. Το διαδικτυακό σου ημερολόγιο όμως, άλλαξε πολύ μορφή και θεματολογία. Να απορούμε και να ανησυχούμε μήπως; ή το κάνεις για να βάζουμε από εδώ φωτογραφίες στους μπουλμέδες μας; Καλό μήνα αδελφέ

ο ντοκουμάνης