Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕΕΝ: Εκτός λογικής η απεργία της ΠΝΟ

“Με την εξαγγελθείσα για τις 15 Δεκεμβρίου 2010 απεργία, η ΠΝΟ ξεπερνά πλέον κάθε όριο ανοχής, αντοχής και κατανόησης”, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “πέραν της της έως σήμερα ενεργής πολιτικής κινητοποίησης υπό την οποία τελούν οι ναυτικοί μας, η ΠΝΟ αποδεικνύει ότι μέλημά της είναι μόνο η στείρα αντιπαράθεση και η «αντίδραση για την αντίδραση»....

Είναι αδιανόητο εν μέσω του παρόντος οικονομικού κλίματος, με το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών να σημειώνουν μεγάλες ζημίες που καθιστούν αβέβαιη την οικονομική και επαγγελματική τους επιβίωση, η ΠΝΟ να προκηρύσσει την 21η ημέρα απεργίας εντός του 2010!

Είναι καιρός η ηγεσία της ΠΝΟ να αναλογιστεί τις συνέπειες των πράξεών της και το τέλμα στο οποίο μαθηματικά οδηγεί τους ναυτικούς τους οποίους θα έπρεπε να προστατεύει, καθώς και τις υποχρεώσεις της προς το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας”.

Πηγή : .theseanation.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: