Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πολιτικές κοκορομαχίες για το Βατοπέδι.

Τα πορίσματα των κομμάτων για το θέμα του Βατοπαιδίου αποδεικνύoυν, ακόμα μια φορά, την κοροϊδία σε βάρος του Ελληνικού λαού που συντελείται με το πρόσχημα της διερεύνησης τυχόν ευθυνών των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων μέσω της εξεταστικής επιτροπής της βουλής.

Η Νέα Δημοκρατία με το τέχνασμα του «κλεισίματος» της βουλής συνέβαλε στην «εξάλειψη του αξιοποίνου» για κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εκπόνησαν διαφορετικά πορίσματα κατά πως τους βολεύει, ενώ όλοι τους ξέρουν ότι θα υπάρξει και πάλι «πολιτική ατιμωρησία».

Με τις πολιτικές κοκορομαχίες για λαϊκή κατανάλωση, θα παραπεμφθεί το θέμα των ευθυνών των πολιτικών προσώπων στις καλένδες ή στην παραγραφή.

Εφόσον οι πολιτικοί θέλουν πραγματικά να αποδώσουν ευθύνες στους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου θα πρέπει να ψηφισθεί ειδικός νόμος που να άρει την παραγραφή και το θέμα να παραπεμφθεί στην τακτική δικαιοσύνη.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και για λαϊκή κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: