Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΔΕ στο ΝΑΤ για πιθανή ναυτολόγηση Απ. Βεντούρη

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης στην περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για διάπραξη πειθαρχικού αδικήματος υπαλλήλων του ΝΑΤ, απέστειλε ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης, μετά από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την πιθανή ναυτολόγηση του Προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας κ. Απόστολου Βεντούρη....

Στην επιστολή του κ. Διαμαντίδη, η οποία απευθύνεται προς την διοίκηση του ΝΑΤ διαβιβάζεται αντίγραφο της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.zougla.gr , το οποίο αναδημοσιεύτηκε σε πληθώρα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και το οποίο αφορά τη ναυτολόγηση του προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας κ. Α.Βεντούρη.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα «το ΝΑΤ που είναι επιδοτούμενο από το κράτος ασφαλιστικό ταμείο θα πληρώσει τη σύνταξη απόμαχου ναυτικού αλλά και τις άλλες παροχές σε εύπορο εφοπλιστή».

«Με αφορμή το περιεχόμενο του παραπάνω δημοσιεύματος παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας σχετικά με τις δικές σας ενέργειες προς διερεύνηση των διαλαμβανομένων», αναφέρει ο κ. Διαμαντίδης στην επιστολή του.

Ο κ. Βεντούρης έχει κάνει ήδη γνωστό ότι για το θέμα αυτό και τις συνεχιζόμενες καταγγελίες θα απαντήσει σύντομα.

Πηγή : theseanation.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: