Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ι. Ραγκούσης: «Ηταν θέμα χρόνου να χρεοκοπήσει αυτό το Δημόσιο»

Ο υπουργός Εσωτερικών προαναγγέλλει 200.000 λιγότερες θέσεις στο Δημόσιο και κατάργηση των σκανδαλωδών επιδομάτων, ενώ με εγκύκλιό του ζητεί απογραφή των υπεραρίθμων ανά υπηρεσία ..



ΜΕΙΩΣΗ των δημοσίων υπαλλήλων κατά 200.000 ως το τέλος της τετραετίας και μειώσεις μισθών σε υπουργεία όπου εξακολουθούν να χορηγούνται σκανδαλώδη επιδόματα προαναγγέλλει μέσω του «Βήματος»ο υπουργός Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογέςο κ. Ι. Ραγκούσης επιτίθεται ταυτόχρονα σε όσους αμφισβήτησαν το δίλημμα των εκλογών που έθεσε ο Πρωθυπουργός απαντά στους επικριτές του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν δίστασε να αναλάβει τις ευθύνες του.
Χαρακτηρίζει «πολιτικό για τα εύκολα» τον κ. Αντ. Σαμαρά, ενώ σχολιάζοντας τη διακυβέρνηση Καραμανλήυπογραμμίζει ότι προκάλεσε την εξόδιο ακολουθία της μεταπολίτευσης.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: