Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Οδομαχίες στην Κερατέα για τον ΧΥΤA - Μπλόκα των κατοίκων στη λεωφόρο Λαυρίου

Για δεύτερη ημέρα σημειώθηκαν χθες σοβαρά επεισόδια στην Κερατέα, όπου περίπου χίλιοι κάτοικοι που αντιδρούν στη δημιουργία Χώρου Υγιεινομικής Ταφής Υπολειμμάτων στην περιοχή συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.....


Οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών για να απωθήσουν τους συγκεντρωθέντες, οι οποίοι επιτέθηκαν με ξύλα, πέτρες και δακρυγόνα. Εξαιτίας της έντασης έκλεισε η λεωφόρος Λαυρίου στο σημείο που οδηγεί στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάτοικοι ανέβηκαν το βράδυ στους γύρω λόφους και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα. Στην περιοχή βρίσκεται πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: