Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Καίει "γαλάζιους" υπουργούς ο Α. Βγενόπουλος


Ήταν ενήμεροι οι πρώην υπουργοί Οικονομικών και Απασχόλησης για τα τοξικά απόβλητα, σύμφωνα με τον κ. Βγενόπουλο.


«Κάρφωσε» την πρώην ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών και Απασχόλησησς και τους Διοικητές των ταμείων για το σκάνδαλο των «τοξικών» ομολόγων ο Ανδρέας Βγενόπουλος...


Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά το συγκεκριμένο σκάνδαλο, τους κατηγόρησε πως ήταν πλήρως ενήμεροι για τα τοξικά προιόντων και τους όρους έκδοσης τους, ενώ συνομιλώντας με δημοσιογράφους δήλωσε αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι έχει κλείσει ο κύκλος της συκοφαντίας με τη δήθεν ανάμιξή μου στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, και κατέθεσα πλέον σήμερα στην εξεταστική επιτροπή ως μάρτυς κατηγορίας».

Πηγή : http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=47491&catid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια: