Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Όγδοος καλύτερος υπουργός ο Παπακωνσταντίνου

Στην όγδοη θέση ανάμεσα σε 19 ευρωπαίους συναδέλφους του κατατάσσεται από τους Financial Times, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.....

Η κατάταξη έγινε βάσει τριών κριτηρίων, όπως πολιτική ικανότητα, οικονομική επίδοση και αξιοπιστία στις αγορές, ενώ έκπληξη, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήρθε πρώτος σε ότι αφορά την πολιτική ικανότητα.

Πρώτος ανακηρύχθηκε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ακολούθησαν ο Πολωνός Γιάτσεκ Ροστόφσκι, η Γαλλίδα Κριστίν Λαγκάρντ, ο Σουηδός Άντερς Μποργκ, ο Φινλανδός Γιούρκι Κατάινεν, ο Βρετανός Τζορτζ Όσμπορν, και ο Βέλγος Ντιντιέ Ρέιντερς.

Στις τελευταίες θέσεις φιγουράρουν οι υπουργοί των υπόλοιπων pigs, με τελευταία την Ιρλανδία και προτελευταία την Ουγγαρία.

Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: