Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό μπαζάρ για τα αδέσποτα

Ημερολόγια, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, μαγνητάκια με ζώα, καρφίτσες, τσαντούλες, κούπες και το ημερολόγιο του 2011 είναι τα πράγματα που θα βρείτε στο διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Αδεσποτολόγιου. ....

Η Ομάδα Εθελοντών για τα Αδέσποτα (www. Adespotologio.gr) είναι πλέον γνωστή για το έργο της. Χωρίς να έχει την παραμικρή βοήθεια από το κράτος και στηριζόμενη στα χρήματα που δίνει ο κόσμος αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή των ζώων που εγκαταλείπονται καθημερινά στους δρόμους της Ελλάδας.

Η χώρα μας είναι η χειρότερη χώρα στην Ευρώπη, στο θέμα αυτό, με τα περισσότερα αδέσποτα στους δρόμους.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www. Adespotologio.gr και αγοράστε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δωράκι για εσάς και τους φίλους σας. Να είστε σίγουροι ότι κάποιο αδέσποτο θα σας ευγνωμονεί.

Πηγή : protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: