Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Σε θέση μάχης οι κάτοικοι στην Κερατέα

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Κερατέα από κατοίκους που αντιδρούν στη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ).

Νωρίτερα η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων στην προσπάθειά της να απομακρύνει τους κατοίκους από την περιοχή, όπου γίνονται εργασίες κατασκευής του ΧΥΤΥ.....

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει συλληφθεί ο δήμαρχος, Σταύρος Ιατρού.

Στην περιοχή λειτουργούν 3 παράνομες χωματερές για τις οποίες η χώρα μας θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρω καθημερινά.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένη Ράικου ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα επεισόδια της Κυριακής μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων.

Η εισαγγελέας ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες τραυματισμού δημοσιογράφου καθώς και οι καταγγελίες ότι άγνωστοι έκαναν χρήση όπλων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
 
Πηγή : skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: